7 ÉV HÁROMSZOROS GONDOSKODÁS

Tulajdonosok7 ÉV HÁROMSZOROS GONDOSKODÁS szolgáltatáscsomag

Az autóvásárlásnál a biztonság és a megbízhatóság az egyik legfontosabb tényezővé vált az autó kiválasztásakor, különösen mivel az MG modelleket gyakran használják családi és üzleti autóként. Minden autótulajdonos álma, hogy autóvásárlástól számított lehető leghosszabb ideig teljes nyugalomban élvezhesse a vezetést. Az MG innovatív megközelítése erre az igényre a 7 ÉV HÁROMSZOROS GONDOSKODÁS komplex szolgáltatáscsomag, amelynek részei:

 • 7 év garancia

  Az összes MG modellre teljes körű, általános műszaki garanciát vállalunk 7 év vagy 150 000 kilométeres futásteljesítményig (attól függően, hogy melyik következik be előbb), illetve kilométerkorlátozás nélküli 7 év átrozsdásodás elleni garanciát nyújtunk.

 • 7 éves országúti segélyszolgálat

  A call center ingyenes hívását és a legközelebbi MG márkakereskedőhöz történő elvontatást fedezi a legtöbb európai országban.

 • 7 év ingyenes állapotfelmérés

  Biztosítja, hogy az MG járművek mindig a legjobb állapotban legyenek a jármű 7 fő rendszere (motor, sebességváltó, kormánymű, felfüggesztés, fékrendszer, légkondicionáló rendszer és elektromos rendszer) állapotának és megfelelő működésének évente egyszeri ingyenes ellenőrzésével az időszakos karbantartási időponton kívül.

  Célunk, hogy minden MG-tulajdonosnak páratlanul biztonságos és gondtalan vezetési élményt nyújtsunk, hogy bárhol és bármikor biztonságban érezhessék magukat az utakon.

  7 ÉV HÁROMSZOROS GONDOSKODÁS hosszú távon minőségi garanciát nyújtó szolgálatáscsomagunk jelzi a járműveink tervezési, összeszerelési minőségébe és prémium technológiájába vetett bizalmunkat, ami ügyfeleink felé is megbízhatóságot közvetít. Az MG-nél a megfizethetőség és az innováció kéz a kézben halad annak érdekében, hogy ügyfeleink teljes mértékben megbízhassanak járműveikben.