Itt az idő, hogy Te is egy új MG ZS boldog tulajdonosává válj. Most könnyen, egyszerűen és gyorsan hozzájuthatsz új autódhoz - válassz MG ZS-t készletről!

És vedd meg könnyedén!

MG Finance kedvezményes finanszírozás

  • Alacsony, fix havi törlesztő részlet: 69 900.- Ft

  • Mindössze 5,80%-os THM

  • 56,46% önerő, 48 hónapos futamidő

  • Márkakereskedéseinkben történő hitelügyintézés

  • Gyors hitelbírálat és folyósítás 

  • Hitelnyújtás természetes személy, cég vagy egyéni vállalkozók részére is

Használd ki kivételes MG Finance kedvezményes finanszírozási ajánlatunkat!

Vásárolj MG ZS-t! Könnyen, gyorsan, kényelmesen!

Nincs gyűjtögetés, se utánajárás, se várakozás! Gondoltad volna, hogy ennyire könnyedén veheted? 

A 7 év vagy 150 000 kilométerre vonatkozó garancia részleteiről érdeklődj márkakereskedéseikben. Forgalmi viszonyoktól függően a WLTP szerinti fajlagos kombinált üzemanyag-fogyasztás: MG ZS 6,6-7,2 liter/100 km; CO2-kibocsátás: 149-163 g/km.

*Az akciós finanszírozás 5,80%-os THM-el, havi 69 900 Ft lízingdíjjal elérhető, ahol a bruttó vételár 6 899 000 Ft, az önerő (kiemelt első lízingdíj) mértéke 3 895 463 Ft, a finanszírozott összeg 3 003 537 Ft, a futamidő 48 hónap, forintalapú, fix kamatozású, az éves ügyleti kamat 5,54%, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező, zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban történik, ahol a teljes visszafizetendő lízingdíj összege 3 355 200 Ft. A feltüntetett bruttó vételár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett, a hirdetett modell esetén érvényes akciós árat jelöli. A THM megadott mértéke tájékoztató jellegű, amely meghatározására a fenti feltételek figyelembevételével, a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján került sor, ezen feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. Fix kamatozás következtében a futamidő alatt a havi lízingdíjak összege nem változik.  A finanszírozás további feltételeiről, illetve a felmerülő kockázatokról a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatából, Hirdetményeiből és Tájékoztatóiból informálódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. A gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel a Lízingbevevőt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése, zártvégű pénzügyi lízingszerződés megkötésekor. Reprezentatív példa: zártvégű, fix kamatozású pénzügyi lízing új gépjármű esetén: 60 hónapos futamidő, 3.000.000,-Ft finanszírozott összeg, 58 839,- Ft havi törlesztő részlet, az éves ügyleti kamat mértéke 6,60%, a THM értéke 6,90%. A lízingbevevő által fizetendő teljes összeg 3 530 340,- Ft. A jelen finanszírozási konstrukció csak a fentebb megjelölt személygépjárműre igényelhető. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön az MG márkakereskedéseknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó közvetítőjeként járnak el. A kép illusztráció. További részletek a hivatalos MG márkakereskedésekben.